وقتی عبارت «کاهش اندازه» را درون اتومبیل جستجوی گوگل مسبوق می کنید، چالش جداکردن واقعیت از داستان آغاز می شود. در این میان، پنج مکمل وجود دارد که ادعا می شود سبب کاهش کمیت می شوند؛ ولی آیا در کنف از آن ها شواهد علمی بود دارد؟۱. کتون تمشک

کتون های تمشک که به عنوان قائم های لاغری فروخته می شوند، مواد کیمیایی هستند که داخل تمشک های قزل یافت می شوند و مسئول مزه و بوی شاخص تمشک هستند. کتون تمشک را در آزمایشگاه نیز می استعداد تولید کرد.



مطالعه ای که روی موش های ضخیم ادا شد، مدال داد که کتون های تمشک سبب کاهش کل محتوای چربی بدن می شود. درون یک تجسس ی انسانی، ۷۰ بی نظیر بالغ دستخوش چاقی تحت رژیم غذایی و برنامه ورزشی کاهش پیمانه قرار گرفتند و به طور تصادفی مکمل حاوی کتون های تمشک یا مکمل های دیگری نظیر قهوه خواه عروج خواه دارونما را قبض کردند. تنها ۴۵ نفر از شرکت کنندگان دوره ی این مطالعه را تمام کردند. ۲۷ نفری که از یک مکمل استفاده می کردند، ۱/۹ کیلوگرم از وزن خود را از دست دادند، درحالی که ۱۸ نفری که داخل گروه دارونما حضور داشتند، ۴۰۰ گرم کاهش پیمانه پیدا کردند. نرخ زین مطالعه به حدی پشته وجود که نشان می دهد، باید این نتایج را با دوراندیشی اضافی تعبیر کردن کرد.

در مطالعه ی کوچک دیگری بوسیله افراد مشارکت کننده گفته شد که الگوی غذایی و بازی فعلی خود را حفظ کنند و درکنار آن روزمره ۲۰۰ میلی گرم مکمل کتون تمشک مصرف کنند. درون این مطالعه، هیچ راه تأثیری روی اندازه مشاهده نشد. نگرانی هایی همچنین درمورد اثرات سمی احتمالی کتون های تمشک روی قلب و تولیدمثل مطرح شده است.

خراج: مکمل کتون تمشک را رها کنید. پول خود را صرف کردن غذاهایی کنید که حاوی آن ها هستند؛ ازجمله توت های تازه، کیوی، هلو، انگور، سیب و ریواس.۲. پودر چای سبز ماچا

ماچا نوعی چای سبز تهیه شده از برگ های کاملیا سیننسیس خواه علف هرزه چای سبز است اما به لباس پودر سبزی درآورده شده است که می تواند با مایعات خواه غذا مخلوط شود. قبل از برداشت برگ ها، گیاه چای بخاطر یک هفته در سایه قرار داده می شود و این حکم باعث اضافه محتوای تیانین و کافئین آن می شود. در هیچ مطالعه ای تأثیر ماچا روی کاهش وزن بررسی نشده است.



نتایجحاصل از ۶ مطالعه که داخل آن وضع های مختلف آماده سازی چای سبز مورد بررسی فراغت گرفته بود، در بین کشورهای مختلف متفاوت حیات. داخل مطالعات ایفا شده تو بیرون از ژاپن، افرادی که چای سبز کاربرد می کردند، نسبت به گروه کنترل وزن بیشتری از دست ندادند. در ۸ مطالعه ای که در کشور ژاپن ادا شده بود، میانگین کاهش وزن از ۲۰۰ گرم تا ۳/۵ کیلوگرم متحرک بر روی اب حیات (به علت تفاوت های مهمی که بین مطالعات مختلف وجود داشت، امکان یک مولود گیری کلی از تمام این مطالعات وجود نداشت).

نتیجه: درحال مهیا هیچ مطالعه ای بود ندارد که در آن تأثیر مصرف چای ماچا روی کاهش وزن بررسی شده باشد.۳. مکمل های گارسینیا کامبوجیا

گارسینیا کامبوجیا یک محصول ی گرمسیری است که حاوی مقادیر زیادی هیدروکسی سیتریک اسید (HCA) است و توقع می شود به کاهش وزن کمک می کند. درون مطالعات حیوانی نشان داده شده است که HCA در سیلان متعارف تولید اسیدهای چرب در بدن تداخل خلق کردن می نرم. چنانچه این کار به مردم ها تعبیر شود، ازنظر تئوریکی موجب می شود که متابولیسم روغن ها دشوار و کاهش وزن عقب انداختن شود. البته مطالعاتی که روی آدم ها ارتکاب شده، این طور چیزی را نشان نداده است.



داخل یک آزمایش ۱۲ هفته ای روی نسوان دارای تکثیر قطع که پایین تر رژیم غذایی کمتر انرژی با یا عاری HCA قرار داشتند، نشان داده شد که گروه HCA اندازه بیشتری از مشت دادند (۳/۷ کیلوگرم درمقایسه با ۲/۴ در دسته دارونما) ولی درون دو آزمایش دیگر تفاوتی داخل معیار کاهش وزن مشاهده نشد. داخل یک آزمایش ۱۲ هفته ای که درون آن ۱۳۵ مرد و زوجه مشارکت داشتند، هیچ تفاوتی در کاهش اندازه بین قسمت قسمت کردن HCA و گروه دارونما دیده نشد. یک آزمایش ۱۰ هفته ای نیز که تو آن ۸۶ زن و مرد دارای تکثیر وزن درگاه داشتند و به طور تصادفی در قسمت قسمت کردن استفاده عصاره ی گارسینیا کامبوجیا یا دارونما راحتی گرفتند و عرشه رژیم غذایی کاهش کمیت قرار نداشتند، تفاوتی بین گروه ها دیده نشد.

نتیجه: براساس شواهد علمی حاضر، گارسینیا کامبوجیا سبب عجله کاهش پیمانه نمی شود.۴. مکمل های کافئینمقاله های مرتبط:اکثر مکمل های ویتامین هیچ مزیتی برای صلح و صفا ندارندچرا باید از استعمال بیش از پیمانه مکمل های پروتئینی پرهیز کردنتایج یک مطالعه: هیچ غذایی با کالری منفی بود ندارد

ادعا می شود که کافئین علت افزودن ارزش متابولیسم و درنتیجه، سرعت بخشیدن بوسیله قضیه کاهش قطع می شود. درون پژوهش های انجام شده روی داوطلبان دارای وزن سالم افزایش قیمت متابولیسم دیده شده، اما این افزایش وابسته به مقدار است. هرچه نمونه مکمل کافئین بیشتری مصرف شود، ارزش متابولیک بیشتر اضافه نمودار می نرم. کمترین نرخ کافئین مصرفی یعنی حدود ۱۰۰ میلی گرم که معادل مقدار کافئین موجود درون یک فنجان قهوه ی فوری است، میانگین ارج متابولیک را تا ۹ کالری تو زمانه افزایش می دهد، درحالی که نرخ ۴۰۰ میلی گرم کافئین که تقریبا معادل کافئین موجود درون دو یا سه گانه فنجان قهوه ای است که در کافی شاپ آماده می شود، نرخ متابولیک را تا مدت ۳ ساعت تا حد ۳۴ کالری درون ساعت تکثیر می دهد.



هنگامی که به افراد بالغ دستخوش چاقی مکمل کافئین داده شد (۸ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن)، تا ۳ ساعت پس از کاربرد کافئین، افزایش ۱۶ درصدی داخل نرخ متابولیک دیده شد. در تجسس ای از افراد بالغ دستخوش چاقی خواسته شد درحالی که یک رژیم غذایی لاغری را ظهر می کنند، مکمل کافئین خواه یک دارونما را کاربرد کنند، ولی درنهایت تفاوتی داخل تغییر قطع تو بین دو گروه دیده نشد. طی ۸ هفته ی ابتدا مطالعه، گروهی که از مکمل کافئین مصرف می کردند، دستخوش مالیات جانبی بی خوابی، لرزش و سرگیجه شدند.

نتیجه: درحالی که کافئین سرعت متابولیسم بدن را داخل کوتاه مدت افزایش می دهد، انگیزه سرعت گذشت به مسئله کاهش وزن نمی شود.۵. آب قلیایی

محصولات قلیایی بوسیله طور گشاد تبلیغ می شوند. این موارد دربرگیرنده آب قلیایی، پودرهای قلیایی و رژیم های غذایی قلیایی است. تخیل این است که برای تقویم سطح فعالیت بدن باید نمونه اسیدیته ادرار خواه خدو را قطع گیری کرد. pH ادرار معمولا کمی اسیدی است (متوسط آن حدود ۶ است). استفاده سبزی ها و میوه ها آن را قلیایی کرده درحالی که استعمال گوشت pH را کاهش می دهد. خدو دارای pH خنثای برابر ۷ است. طبق توصیه ی رژیم های غذایی قلیایی، آنچه می خورید را براساس pH بول یا اب دهان خود اصلاح کنید. ادعای حامیان توصیه این است که pH قلیایی بوسیله هضم، کاهش وزن و بهزیستی دستیار می کند. البته معده ی شما با pH کم از ۳/۵ بسیار اسیدی است و این اسید به شکستن مواد غذایی کمک می کند. پس از این مرحله، مواد غذایی برای هضم و جذب به روده ی کوچک نقل مکان می شود و pH آن به ۴/۵ تا ۵ افزایش می یابد که هنوز اسیدی است. بدن از مکانیسم های دقیقی بخاطر کنترل سطح pH و حفظ آن تو محدوده ی ۷/۳۵ تا ۷/۴۵ کاربرد می نرم. اگر چنین مکانیسم هایی حیات نداشته باشد، به مرگ می انجامد.



البته رژیم های غذایی قلیایی با ترویج مصرف غذاهای گیاهی مشابه میوه و سبزیجات غذا اشامیدن سالم را رواج می دهند. شواهدی بود دارد که نشان می دهد استفاده ناچیز غذاهای دارای منشا حیوانی که باعث افزودن اسیدیته می شوند، با سلامت بهتر در بلندمدت همراه هستند.

نتیجه: هیچگاه مدرک علمی برای امان از این توقع که آب یا پودرهای قلیایی باعث کاهش وزن می شوند، بود ندارد.بیشتر بخوانید:تغییرات اقلیمی و ایجاد فساد طعام تا سال ۲۱۰۰آنفولانزا چیست؟ علائم، تداوی و فایده واکسن داخل پیشگیری از این بیماریچرا افراد کم درآمد بیشتر درمعرض خطر ابتلا به بیماری قلبی استراحت دارند؟آلودگی هوا و راهکارهای مقابله با آنشیر گاو یا جایگزین های غیرلبنی؛ کدام یک بهتر است؟

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دیزل ژنراتور دانلود آهنگ فارسی نمايندگي فروش قارچ و قهوه گانودرما فروشگاه بیت - ناب صدا RaIngiRL ((*کلبه تنهایی*)) کاسه تبتي نمایندگی دوربین نیکون GoodBye